Copilul secret al lui Hitler

28 Dec

Cica traieste in Marea Britanie. Si are 67 de ani. Ma-sa, o aristocrata englezoaica, a incercat sa se sinucida cu un glontz in tampla dar asa de bine i-a mers mintea ca a ramas intacta :)). Ma rog, aproape. Ca cica nu-si mai aminteste decat ce picioare grozave ii spunea Hitler ca are (cred si eu ca erau tonifiate si lipsite de celulita dupa ce o alerga cu pusca prin ograda, din cate am intzeles gagica mai alerag si prin „ograda” altora dealtfel, dar de mortzi numai de bine nu?) Sau poate suferea de stres posttraumatic?

Oricum, era dusa rau de tot cu capul si inainte. I-auzi la ea, se gandea ca „uniunea” dintre ea si Hitler putea fi si o legatura politica intre Anglia si Franta. Ahahahahaha =)) Totusi, mai shtii ce puteau face mintzile a doi nebuni conlucrand? Si, daca stau bine sa ma gandesc, pe vremea razboiului de 30 de ani, cand itzele se cuseau in afara campului de lupta, probabil ca nu ar mai fi avut loc respectivul razboi daca mai multe femei ar fi gandit ca Unity. Barbatzii pot fi asa de usor de manipulat uneori…

Tot ea spunea despre Hitler ca este „dragut si politicos” Deci instinctele ei feminine erau cam razna rau de tot daca n-a mirosit tot „sangele” ala pe care l-a varsat apoi un om caruia, culmea, ii era frica de sange. Sau poate prin dragut si politicos ea intelegea „Nu va suparatzi, pot sa va gazez si apoi sa va arunc la groapa comuna?” „A, nu? Pluton, am o comanda speciala: carne fume va rog”

Aceasta „porumbita a pacii” a murit de meningita in ’49. Baiatul ar fi fost dat spre adoptie odata  ajunsa pe taram englez. Iar acum s-au gasit marturii ale uneia care a ajutat-o sa nasca.

In fine, un lucru putem spune: nu stim sigur daca ala e fiul lui Hitler, dar nepotul lui sigur se numeste Cioroianu, genialul nostru ministru de externe, care atunci cand nu se trage de sireturi cu regele Spaniei are grija sa cumpere loturi de pamant in Egipt ca sa deporteze raufacatorii. Din cate imi amintesc asa si-a inceput si-a inceput si Hitler „misiunea umanitara”: cu bune intentii desigur. Uite asa e pavat drumul spre iad. Iar urmasii adulmeca urmele.

Anunțuri

Un răspuns to “Copilul secret al lui Hitler”

  1. schwantz 18 Octombrie 2008 la 10:09 #

    Adolfko Bácsi o fo prea impotent ca sa faca un copchil !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: