Si pe la case mai mari…

28 Dec

 …se intampla ca alesii sa faca legile in favoarea lor si in desconsideratie pentru platitorii de taxe. Asa a procedat si Congresul American care a decis ca vineri nu se mai lucreaza. Din cate am inteles, cu toate ca in S.U.A. democratia este destul de solida, probleme sunt, ca peste tot. Imigranti, asigurari sociale, chestiuni legate de economie si altele.

Bine macar ca ashtia sunt intr-un fel cinstiti si-si iau o zi libera legal, nu ca ai nostri care lipsesc cu atata nesimtire si pe deasupra atunci cand vin la sedinte nu fac nimic constructiv sau mai mult incurca prin discursurile lor haotice, precum bunaoara Vadim Tudor, un orator ce crede ca daca forteaza barierele logicii cu discursuri pompoase si cu pumnul in masa va obtine mai multa sustinere.

Nu m-ar mira ca si la noi parlamentarii sa-si ofere astfel de cadouri „binemeritate” de acum in colo, de data aceasta la vedere. Ca tot incercam noi sa copiem pe toata lumea si sa ne calcam in picioare orgoliul nostru de popor independent. Alesii vor putea sa petreaca mai mult timp pe Valea Prahovei, pentru ca, vedeti, creierele maretze nu pot functiona decat cu oxigen de buna calitate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: