Regele a murit, traiasca regele

15 Apr

Nu m-am  apucat acum sa-i verific trecutul prin google sarciuri si nici nu ma intereseaza daca isi ia vitaminele dimineata dar un singur lucru pot sa spun: omul e un balbait (in adevaratul sens al cuvantului, nu metaforic :P) si cred ca facem o trecere de la „omul gafelor” la „omul balbelor” =>A se vedea declaratia de presa dupa ce a aflat ca a fost nominalizat si cred ca deja celebra „polemica” pe care a avut-o cu Base. De fapt, aici putem sa-l numim balbait si metaforic vorbind, ca s-a pierdut de tot si mai avea un pic si spunea „Scuzatzi-ma ca mi-am permis sa va intrerup, sa iau o pozitie diferita fata de a dvs, sa apar statutul de diplomat”

Cred ca si cu asta ne vom distra :)) Si serios vorbind… Ungureanu nu trebuia sa-si dea demisia pentru motivul ala mai mult decat stupid. He was the best. Acum cred ca totzi viitorii sefi de la externe vor sta ca pe jar gandindu-se ca cine shtie ce roman din Uganda sau din Republica maimutelor fara par sau mai shtiu eu de pe unde… ar putea vai Doamne sa calce gresit si sa-si scranteasca glezna si inca un nume taiat din catalog.

Daca facem o paralela intre cele doua situatzii, bineinteles ca se poate spune ca acel caz regretabil cu baiatul care a intrat in greva foamei… i se poate amputa lui Cioroianu, nemaipunand la socoteala ca e cireasa de pe tortul imbecilitatii sale dar cel al electricienilor? O gluma proasta. Voiam sa subliniez faptul ca demisiile au avut acelasi precedent. De fapt, daca stau bine bine pe ganduri asa, e chiar benefica toata frasuneala asta, or sa le acorde romanilor din diaspora mai multa atentie si vor avea mai multa grija de soarta lor (cred… sper) dar pacat ca se pierd oameni de valoare pe drum.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: