După ce i-au luat scaunul de sub fund la Capitală, liberalii o comit din nou

22 Sep

S-a întâmplat cu ocazia Lansării candidaţilor PNL, unde Ludovic Orban nu şi-a găsit un loc printre colegii de partid, fiind nevoit să stea alături de reprezentanţii presei. Atent, Tăriceanu a sesizat faptul că Dida Drăgan, artistă invitată la eveniment, nu avea scaun şi a fost destul de prompt în a-i oferi unul. Poate ar fi trebuit şi Orban să cânte ca să îşi câştige locul, a demonstrat că poate cu alte ocazii.

E greu şi în politica asta, trebuie să dovedeşti că ştii tabla împărţirii (păi se poate…  asta e o condiţie sine qua non), că ştii notele muzicale, altfel nu poţi să cânţi aşa după ureche, regulile trebuiesc respectate, nu poţi să fii de capul tău… şi nu în ultimul rând trebuie neapărat să ştii să croşetezi: adică una pe faţă, una pe dos, exact aşa cum ne-a învăţat doamna Elena Udrea. Deci una declari şi alta faci. Croşetatul este prezent peste tot în politica românească, de-asta au ei costume scumpe iar noi ne îmbrăcăm de la Dragonul Roşu.

Bine, Udrea cred că ştie să facă una pe faţă una pe „spate” şi cu alte prilejuri. Ca de exemplu atunci când găteşte, friptura trebuie rumenită pe ambele părţi să nu se ardă, nici nu mă gândeam la altceva.

Anunțuri

3 răspunsuri to “După ce i-au luat scaunul de sub fund la Capitală, liberalii o comit din nou”

  1. horia 26 Octombrie 2008 la 22:34 #

    dida dragan, o bagaboanta batrana. cine stie cu cine se tavaleste baboaica asta, de au pus-o sa candideze??? uratania naibi. cum sa votezi baba asta ambulanta? tre sa fii nebun frate.

  2. horia 26 Octombrie 2008 la 22:36 #

    dida dragan, e o scandalagioaca. mi-am amintit ca eram prin cl. I-a, veneam de la scoala si ea facea un scandal monstru in bloc, unde locuiam, in Dorobanti. Injura ca la usa cortului. nu-i cunoasteti adevarata fatza, e bagaboanta rau mamaia asta ambulanta. are un teatru in ea, de zile mari.

  3. carmencorina 28 Octombrie 2008 la 02:17 #

    Nu putem să ne luăm informaţiile decât din ziare sau de pe net unde astfel de lucruri nu apar. E greu să ştii ce fel de persoane sunt cu adevărat aceşti candidaţi. Soluţia e simplă şi la îndemână: nu te mai duci la vot, să nu te mai doară capul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: