Mihaela Rădulescu – despre divorţ şi alte cele

24 Sep

„Ayan este singura fiinţă din lume care ne-ar putea spune altă poveste decât cea pe care o ştim noi despre noi”

Mihaela Rădulescu a spus tot (ce a dorit ea să ne împărtăşească) la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena 2, „Agentul Vip„. Multe declaraţii suculente (nu ştim dacă sucul a fost natural sau cu aditivi) au fost smulse de pe buzele vedetei, mai ales că tandemul Brancu-Anca Florea este unul căruia cu greu îi poţi rezista. Nici nu ar fi fost normal sau adecvat ca Mihaela să răspundă întrebărilor unei fătuci de la o revistă de trei lei. Ne place sau nu, ea chiar este un VIP. Din moment ce ea a decis să rupă tăcerea şi sa vorbească atât cât se putea vorbi despre un lucru care priveşte în primul rând viaţa ei personală, nu voi mai face nici un fel de speculaţii şi voi relata (atât cât îmi amintesc) câteva lucruri ce mi s-au părut interesante.

First of all, divorţul. L-a asemuit cu un bătrân căruia i-a venit vremea să se stingă. Pur şi simplu aşa a fost să fie, au decis să-şi vadă fiecare de viaţa lui. Neagă orice legătură între scandalul în care a fost implicată recent şi înaintarea cererii de divorţ. Întrebată fiind dacă nu cumva Elan s-a săturat de toate certurile în care a fost protagonistă, a răspuns elegant, şi cu o uimitoare sinceritate pentru o persoană pentru care „orice atitudine care nu înseamna proslăvirea augustei sale persoane este taxată drept un afront” că este un om greu de suportat iar „Elan ar merita un Oscar pentru asta”. Referitor la data la care s-a produs răcirea relaţiilor dintre ei, insistenţa Ancăi Florea dă roade: în momentul în care apăreau ca un cuplu fericit in pictorialul din revista Confidenţial, incertitudinea plana asupra căsniciei sale. Neagă orice fel de aranjament de ochii presei care să o avantajeze dpdv material (la banii ei… nu avem nici un motiv să nu o credem)- „Nu am plecat niciodată de la un bărbat cu mai mult de trei haine, câteodată nici cu ălea” Cu alte cuvinte, divorţul e pe bune.

Partea ciudată e că vor continua să locuiască în aceeaşi casă pentru o perioadă nedeterminată de timp. Va continua să îl considere pe Elan „soţ, confident, prieten”. Încearcă deci să sublinieze că s-au despărţit în cele mai bune relaţii. Şi tot ăsta e un argument pentru cât de puţin va fi Ayan afectat de acest divorţ. Părinţii vor fi alături de el, nu se va schimba mare lucru în viaţa lui iar atunci când va considera că va putea să îi explice această despărţire o va face. Nu vrea să trateze lucrurile cu superficialitate, dar nici să îşi sacrifice viaţa pentru copil. Nu exclude o împăcare (mai ales dacă Ayan ar genera-o) aşa cum nu exclude nici o altă căsătorie.

Pentru campanie aplică principiul „cu cât este mai mediatizată cu atât mai bine”. Îşi exprimă în continuare regretul că Mircea Badea nu i s-a alăturat în demersul său dar spune că relaţiile între ei sunt unele normale, că au stat chiar la masă „ca doi oameni inteligenţi”.

Replica sa despre târfele care şi-o pun cu toţi labagii va rămâne antologică (google search it…) Acuză presa că a cuplat-o cu toţi şefii săi, mai puţin cu ultimul că deh, e femeie. Bineînţeles că neagă orice fel de relaţie „inventată” de ziarele de scandal.

Atitudinea ei a fost una de învingătoare, de femeie puternică, stăpână pe situaţie. Pe bună dreptate, a recunoscut şi singură, atunci când întrebările au fost incomode s-a eschivat. Dreptul ei. Mai bine nu răspunzi decât să spui minciuni (dacă ne-a minţit, a făcut-o elegant, iar s-o verificăm e mai greu)

Mai multe detalii în interviul acordat lui Marius Tucă pentru Jurnalul Naţional.

Pentru amatorii de speculaţii, cârnăciorii picanţi  se găsesc aici

Anunțuri

8 răspunsuri to “Mihaela Rădulescu – despre divorţ şi alte cele”

 1. maria clara 26 Septembrie 2008 la 10:55 #

  mihaela,in legatura cu trecerea la iudaism pe care zici ca ai facut-o din convingere:ce te-a nemultumit , Iisus sau Fecioara Maria. Eu cred si accept ca atunci cand iubesti poti face lucruri nesabuite,dar daca spui ca te-ai convertit din convingere, inseamna ca tu il vezi pa IIsus ca pe un profet mincinos(ca si iudeii) si pe Maria ca o simpla femeie, nu maica Domnului.In acest caz cred ca e o problema. nu am nimic cu iudeii, cu cei ce s-au nascut in aceasta religie,dar cand te convertesti… e altceva. Mai bine daca o faci din iubire,din nebunie sau din interes.Atunci poate in adacul sufletului il mai iubesti pe Iisus

 2. ana 5 Octombrie 2008 la 20:32 #

  voi va schimbati cum se schimba chilotii!!!!

 3. miki grecul 30 Martie 2009 la 18:45 #

  bravoo maria clara!! super tare comment ..esti in acelashi gand cu mine ..plus k Mihaela a facut si avort dar are mari impresii de mama adevarata de familista!pe dracu…

 4. monica suslanescu 22 Mai 2009 la 18:06 #

  Eu cred ca D-na Mihaela este o femeie nefericita si ar trebui sa accepte ideea ca toata viata este o continua cautare asuperlativului.Cat priveste greseala de a trece la alta religie se poate repara printr-un nou botez crestin ortodox al ei al copilului si daca ar putea sa converteasca si sotul ar fi grozav.S-auzim de bine!

 5. patsy 11 August 2009 la 03:27 #

  Ma duc la farmacia de langa mine grabita sa ii iau fetei mele lapte intru aglomeratie imi arunc privirea la o silueta aplecata afisand in toata slendoarea chiloteii tanga plus un pic din partea dorsala mintea imi fuge rapid gandindu ma ca e o conationala se intoarce si mare imi este mirarea chiar Mihaela Radulescu hmm…draga mea aici e Monaco aici nu e moda expunerii chilotilor tanga mai ales intr o farmacie…sper urmatoarea data cand te vad sa fii mai decenta ca doar ai o varsta si am pretentii ca esti o femeie stilata………in rest arati inca bine

 6. Carmen Corina 11 August 2009 la 05:15 #

  patsy, lol 😆
  Bine măcar că nu a îngreţoşat oamenii când şi-a arătat popoul şi lenjeria care cică ar trebui să fie „intimă”!

 7. deratizare 10 Noiembrie 2009 la 16:43 #

  Am gasit blogul tau pe google. E interesant. Am sa il adaug in Google Reader.

 8. Carmen Corina 15 Noiembrie 2009 la 22:14 #

  Multumesc. Dar nu stiu daca o sa mai gasesti articole precum cele de faţă. M-am „maturizat” 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: