Ana Birchall – nu se mai termină domne’…

29 Sep

…scandalul

…şi nici ea, dacă într-adevăr e protagonista fimuleţului mult comentat, n-ar avea cum doar de la un oral.

Am zis DACĂ da? 😀 Am spus că nu o să fac mişto de ea pentru că se presupune că e mai mult decât o clănţănitoare, adică o vorbitoare în şedinţele partidului, şi se mai presupune că din gâtlej îi ies cugetări adânci nu pentru că se îneacă ci pentru că a citit multe cărţi. She’s a fine L.A.D.Y.- cum spun englezii. Ok? DAR trebuie să menţionez un singur lucruşor, nici limba mea nu vrea să stea cuminte în guriţă:

Trebuie să fii ori imbecilă ori nevinovată să apari chiar în ziua Congresului într-o emisiune în care cică trebuie să-ţi arăţi talentele secrete  (…) cântând următoarele versuri (ţinând un microfon imens în dreptul boticului):

„Badea care-l am acuma/Joaca de se mira lumea/Tropoteste maruntel/Si mi-e drag sa joc cu el”

…şi mai departe:

„Cine-i sprintenel la joc/Langa mine-si face loc/Taraneasca-i pe jucate/Care si cu cine poate/Taraneasca-i joc cu fala/Si daca-oi fi mort te scoala

Emisiunea de pe Antena 1 se presupune că a fost înregistrată chiar în săptămâna ce tocmai s-a încheiat, deci în plin scandal. Ea ştia foarte bine ce a clănţănit (…) pardon cântat, şi putea foarte bine să ceară nedifuzarea acelui fragment. Se rezolva uşor, nu se supăra nimeni, se presupunea că a făcut asta nu pentru că are ceva de ascuns ci pentru că ţine la imaginea partidului din care face parte, ai căror membri (…) au înroşit liniile telefoanelor după ce au văzut imaginile. Putea s-o bage (…) pe-asta cu „apariţia mea nu a fost conformă cu standardele de conduită ale partidului”-adică prosti(…tuî)nduse în opincuţe la tv.

Legendă: (…)-refugiu pietonal pentru minţile bolnave. Staţionaţi, odihniţi-vă imaginaţia hiperactivă, treceţi mai departe.

Post Scriptum: Pe blogspot am găsit postul unei ziariste din data de 30.10.2007, deci de acum aproape un an. Pe vremea când noi beam lăptic şi habar n-aveam de nimic alţii ştiau ceea ce plebei îi este servit doar atunci când este nevoie, adică înainte de campania electorală de exemplu. Citez un singur fragmenţel: „Ana Birchall, (FOTO mic) femeia lui Geoană în partid, preşedinta Departamentului Educaţie al PSD… bla bla”. Restul aici. De fapt, nu daţi click decât dacă vreţi să verificaţi sursa, nu e nimic interesant. Nu insinuez nimic, fiecare interpretează cum are chef 😉

Anunțuri

3 răspunsuri to “Ana Birchall – nu se mai termină domne’…”

 1. dadatroll 30 Septembrie 2008 la 16:45 #

  Ai dreptate mai bine canta lambada.

 2. agerstress 1 Iulie 2009 la 21:11 #

  Esti rautacioasa….! Cum oare am nimerit eu pe aici? Nici macar nu mai e de actualitate.
  Macar imi place poza din banner. Ce consolare!

 3. Carmen Corina 1 Iulie 2009 la 21:20 #

  Păi, e publicat pe 29 septembrie, deci normal că nu mai e de actualitate.

  PMS? Cine ştie… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: