Unde sunt cei de la PC?

18 dec.

Nici măcar un post mititel de ministru pentru Daniela Popa? Măi dar fomişti mai sunt ăştia. Să nu oprească o bucăţică de caşcaval pentru şoriceii motanului Felix… Înseamnă că psd-iştii le-au zis conservatorilor că ar trebui le mulţumească pentru aceste firimituri, să zică mersi că au trecut pragul electoral alături de ei, că la ce surprize au fost la uninominal… Bun, îmi dau seama că vor avea posturi în agenţii şi ca secretari şi subsecretari de stat, dar un post de ministru având în vedere alianţa lor politică mi se părea obligatoriu.

Nu înţeleg de ce au făcut alianţă cu ei în primul rând. Se pare că toată lumea a uitat de trădarea lor de acum 4 ani. Sau au îmbrăcat-o într-o aură de înţelepciune acuma. Ferească sfântu’ de astfel de oameni. Nu ai cum să-i pupi pe gură că dai cu limba de scuipatul pe care l-au reingurgitat.

De alianţa PSD cu PD-L ce să mai zici… Eu una am rămas fără cuvinte. Aşa ceva nu se poate comenta. A.B.O.M.I.N.A.B.I.L! Nici un pachet de margarină dacă aş mânca nu mi-ar provoca atâta greaţă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: