Păcatele lor

5 Feb

Nu aş pierde emisiunea lui Mircea Badea pentru nimic în lume, şi bineîneţeles că nu am ratat-o nici pe cea de aseară, care a fost destul de reuşită, la fel ca şi cea de azi, dar se pare că lumea a fost mult mai interesată de scandalul dintre o tipă despre care nu ştiu cu ce se ocupă, şi anume Nikita, şi una care are nume de ţigări, probabil pentru că îi place să le sugă şi să le pufăie (ţigările, desigur), Eva Kent domne. 5.6 puncte de rating a avut emisiunea lui Capatos aseară! Nici măcar pe pauza publicitară lumea nu a atins telecomanda, să nu piardă nici un minuţel din mirobolanta emisiune. Aşadar păcatele Evei nu l-au izgonit pe Capatos din paradisul audienţelor, dar astfel de emisiuni ne aruncă pe noi în iadul derizoriului.

Aşadar ce rahat au vândut oamenii ăştia de s-au îngrămădit toţi să îl miroasă? Scandal… dar nu dintr-acela în care se fac reproşuri dar discuţia păstrează un ton cât de cât civilizat, ci dintr-ăsta de mahala, în care protagonistele s-au insultat ca la uşa cortului şi mai aveau puţin şi se păruiau, mahalagism în stare pură.

Prostia e diferită la cele două: la Nikita s-a dilatat şi a făcut să-i explodeze corpul în miliarde de celule adipoase, la Eva Kent s-a comprimat şi s-a strâns într-un corp tocmai bun de vândut ziariştilor de la Cancan. Fac această asociere pentru că cele două în mod evident nu au creier, iar prostia trebuia şi ea să îşi găsească alt lăcaş, aşa că a ales corpul: ele nu vorbesc, ele scuipă cuvinte, şi cel mai bine se pot exprima folosindu-şi organismul, una pentru a da cu pumnul atunci când nu face pe vaca orgasmică, alta pentru a vinde orgasme ca să-şi plătească escapadele la Mall.

Se pare că aceasta din urmă a renunţat la filme porno. Să fie pentru că i-a părut mai generoasă oferta Nikitei? Oricum, mie tot acest scandal cu Nikita care e acuzată de proxenetism mi se pare foarte ciudat. Ce sens avea ca ea să spună că o să le dea o fată dacă nu poate să facă acest lucru? Doar ca să se dea mare? Este deja, hihi. Sau singura disponibilă cu adevărat era Eva Kent iar celelalte erau menţionate doar ca să-i întărească ei imaginea de matroană „grasă, cu vocea dogită, care le face pe toate celelalte dintr-un gest”, vorba lui Mircea Badea, ca să mă întorc la el şi să fie postul circular.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: