Topică ciudată la Ştirile din Sport

9 Feb

După ce mă uit la Ştirile generaliste de la ora 19, din inerţie le urmăresc şi pe cele din Sport. Cele de pe Pro Tv sunt cunoscute pentru elementele lor de picanterie şi mondenităţi (nu că la Antena 1 nu ar fi aşa) de aceea le este greu să insereze ştiri cât se poate de triste precum moartea handbalistului român Marian Cozma, este foarte dificil să le găsească locul potrivit. Până ca ştirea să ajungă la capătul jurnalului (la fel ca şi viaţa lui Cozma la capătul drumului, că doar durerea familiei rămâne dar interesul nostru treptat scade) bineînţeles că aceasta trebuie să deschidă ediţia, iar Raluca Arvat este nevoită să-şi strunească buzele obişnuite prea mult să se deschidă întru zâmbet, şi nu pentru reuşitele naţionalei, ci pentru giumbuşlucurile lui Gigi Becali şi Cristian Borcea.

Editorii lor îşi dau seama că trebuie să insiste pe subiect. Numai că strategia lor este să o facă în 2 reprize. Aşadar îl bagă din nou pe Cozma în teren spre sfârşitul meciului. De prost gust au fost pseudo-ştirile poziţionate la mijloc. Două dintre ele mi-au atras atenţia. Cea de duminică a fost despre un câine care a ajuns pe banca tehnică de la Dinamo, şi pe care Mircea Rednic l-a mângâiat în continuu dar, stupoare, Rică Răducanu l-a alungat. Iar cea de astă seară a fost despre o pisică ce a luat cu asalt tot, aţi ghicit, banca tehnică a echipei Dinamo, dar de data asta nu s-a mai găsit nimeni să scarpine animalul după ureche.

Vreau ca mâine la rubrica Sport să fie 2 ştiri despre omoruri: măcelarii trimişi de tatăl handbalistului din Serbia să-i facă tocană pe nenorociţii de ţigani care l-au omorât pe Marian Cozma iar câinele să lase urme ROŞII pe gulerul ALB al pisicuţei. Iubesc pisicile, dar poate în felul acesta aş putea să găsesc şi eu o legătură între acest tip de ştiri şi echipa de FOTBAL Dinamo. Plus că te duc cu gândul la nimicnicia vieţii unui om.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: