La ce se mai excită bărbații

15 Oct

* sau măcar personajele din ”Ierusalim”-ul lui  Gonçalo M. Tavares. *=spoilere. Sunt nevoită să mă repet, pentru că nu toată lumea are răbdare să citească ce am scris eu acum 3 ani sau 3 zile.

     Unii bărbați se excită la o revistă porno în care o femeie goală, căreia îi curge sânge pe nas, stă pe un pat cu picioarele desfăcute și își etalează ostentativ vaginul. Se excită la vederea aceleiași femei, îmbrăcate, care deschide gura mare, aproape de obiectiv, în fundul căreia se văd niște dinți negri. Fundul gurii, adică, nu știu ce ar căuta dinții în altă parte, căci nu e vorba de fisting cu proteze.

     Și se mai excită la perii pubieni care formează o pată ”periculoasă”, dar o pată mare de la o arsură pe coapsa unei prostituate îi înspăimântă. Le place felul ei trufaș de a vorbi, eficiența corpului și a informațiilor, ochii fardați cu violet care par seducători, dar descoperă la lumina puternică din camera de bordel că fardul distrage atenția de la riduri, că sutienul care părea doar un accesoriu al costumației sexy și provocatoare este de fapt o piesă vitală care luptă împotriva gravitației.

     Bărbații se îngrozesc când un trup care părea de 20 în întuneric are de fapt vârsta lor, chiar numărul ăla rușinos de o jumătate de veac. Îi scot din minți pulpele cărora ciorapii le dau finețe și netezime, dar simt o vâjâială intracraniană neplăcută atunci când înlăturarea a ceea ce era considerat un impediment în calea sexului scoate la iveală adevărata natură a coapselor moi, flasce, și aproape curgătoare.

     Bărbații se bucură că nebunia trecută în diagnostic le permite să și-o tragă chiar în spitalul de boli mintale în care sunt internați, în fața altor pacienți. Probabil aceiași bărbați sunt ușurați că în felul acesta nu au responsabilitatea plodului turnat într-un moment de… nebunie.

     Pe bărbați îi excită mirosul apetisant al plăselelor armei, combinat cu propriul miros, al degetelor țintuite pe trăgaci, într-o lărgire a dorinței, a apetitului sexual peste care s-a suprapus cel de a fi în stare să mănânce carne de om. Este văzută ca o capacitate de a depăși normalitatea, trecând dincolo de limite.

     Dar cei care folosesc arma ca niște onaniști trebuie la un moment dat să slobozească glonțul. Și tot pe ei îi excită alți bărbați, slujitori ai Domnului și nu ai armelor, frumoși și timizi. Iar dacă dorința de a experimenta eșuează, ea poate fi deviată, și îi pot excita copiile lor mai tinere și mai fragede, plus violența cu care își duc până la urmă excitarea în pragul climaxului.

     Pe femei e posibil să le excite o răzbunare neplănuită și neînfăptuită, o propagare a excitației care să înlocuiască apetitul pentru mâncare cu cel sexual, iar moartea nu poate veni când îți e foame, pentru că ea nu se excită decât la corpuri apatice și lipsite de dorință.

Anunțuri

4 răspunsuri to “La ce se mai excită bărbații”

 1. mexic85 15 Octombrie 2010 la 20:12 #

  eu ma excit mai greu)))))))))))))))))))))…

 2. haha 18 Octombrie 2010 la 12:56 #

  pe mine ma excita fetele destepte ca tine/e un compliment

 3. ciocoflendere 22 Octombrie 2010 la 15:33 #

  în afară de femeia plină de sânge care-și arată vaginul restu sunt presupuneri și/sau preconcepții în general greșite.

 4. Melly 30 Octombrie 2010 la 01:59 #

  Hmm..eu ma excit cand vad gay people having hardcore sex, la violuri si orice tip de viol de fapt…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: