M-am întors

12 Ian

…fără daruri, adică vreo ”recenzie”, fiindcă asta se presupune că trebuie să le faci oamenilor pe care îi urăști, să nu le dai ceea ce ei așteaptă. Și apropo, nicio ocazie nu trebuie ratată pentru a le transmite toată ura de care ești capabil (în cazul meu, multă) celor din jur. Dragostea este supraapreciată și nu e deloc distractivă, decât dacă se lasă cu împreunări. Sau nush, poate sunt eu influențată de starea și evenimentele din ultima perioadă.

În fineee. Ce vreau să vă zic azi (că e târziu și mi-e somn), în caz că nu ați citit ultimele comentarii, e că voi răspunde la dânsele de acum încolo. Când am eu chef, adică. Pur și simplu nu prea am cu cine să tăinuiesc pe aici sau să vorbesc nimicuri, în română (comurile se încadrează în categoria asta, desigur). Exceptând piticii din capul meu, dar ăștia sunt niște mici perverși, se adaptează repede la mediu, și dacă nu au războaie externe, se bat între ei până îmi scade mie nivelul endorfinelor, cu asta cred că se hrănesc și capătă puteri, la rândul meu trebuind să apelez la ciocolată.

Chestia de care mă temeam atunci când am decis că singurul lucru pe care îl voi face pe blog va fi postarea articolelor era că vor veni o grămadă de hateri care mă vor enerva (că doar asta e ocupația lor, nu?, să strângă flegme) și cărora nu ar trebui să le dau satisfacția de a fi băgați în seamă. Ceea ce s-a și întâmplat. Numai că s-a petrecut ceva curios: chiar mi-a făcut plăcere să le citesc comentariile idioate, sau ălea în care li se scurgea disperarea din colțul gurii ca lui Ciutacu. De ce să nu le mai dai câte-o acadea din când în când, un preț atât de mic având în vedere că vin să te distreze, excitarea lor la comentariile autorului fiind legendară. Să se înțeleagă: eu sunt o fetiță îmbufnată și capricioasă care mai scoate limba la lume sau îi întoarce spatele când are ea chef, dar per total drăgălașă (zău!), specimenele la care mă refer lasă un miros greu de putrefacție în urma lor.

Și mai am un păcat: le cer prietenelor (psihanalistele mele ultra-tolerante) să îmi întoarcă viața pe toate părțile, până om găsi împreună pata de pe cearșaf (mda, de fapt problemele au început de la pierderea virginității), și exact când cablul de internet începe să se înroșească de la transmiterea atâtor informații cruciale pentru existența omenirii care gravitează în jurul meu, și gânduri atât de profunde încât te miri cum nu se scufundă în poșta electronică, pac!, am chef de small talk. Da fetelor, vă răspund zilele ăstea. Ei, și a enșpemia justificare, că la asta nu mă întrece nimeni, e aceea că pe lumea asta mai există și oameni cu care ai ce discuta și cu care poți avea o interacțiune agreabilă. Ar fi trebuit să scriu ultima propoziție cu litere foarte mici, ca într-un contract bancar; îmi strică iremediabil firma de ”fată rea”, și mă ceartă Ada, care a zis că îi place de mine așa fițoasă. Și aceste rânduri sunt pentru posteritate, deoarece am o bănuială că este posibil să mă fi adresat chiar sus-numitelor, nemaifiind niciun alt cititor prin zonă. Mâine (poimâine?) nu știu ce apetit voi avea să vă zic foarte multe privind motivele pentru care nu am mai scris (nici nu știu dacă interesează pe cineva), dar vă spun o poveste drăguță despre o carte *fluturat din gene*.

Anunțuri

10 răspunsuri to “M-am întors”

 1. florin 12 Ianuarie 2011 la 09:35 #
 2. Radu 12 Ianuarie 2011 la 11:54 #

  Nu ești niciun fel de drăgălașă dacă urăști. Apoi, dacă tu ai avut parte de un/mai mulți proști prin pat, poate ar trebui să-ți verifici criteriile în loc să te superi ca intelectuala pe sat că nu știe să iubească.

 3. Carmen-Corina Gugu 12 Ianuarie 2011 la 15:24 #

  E incredibil cât de mult se iau oamenii în serios :lol:.

 4. geefo 13 Ianuarie 2011 la 01:34 #

  Pai, daca vrei comentarii idioate poti sa dai o raita pe piticigratis. 😀

 5. Carmen-Corina Gugu 13 Ianuarie 2011 la 03:59 #

  Eh, vreau softporn, nu hardcore. Și trebuia să scriu ceva pe aici, dar asta e ora la care am ajuns acasă. 🙄

 6. geefo 13 Ianuarie 2011 la 19:17 #

  Softpornul tot final hardcore are , atat doar ca nu este aratat prvitorilor. 🙂

 7. thebug 16 Ianuarie 2011 la 01:28 #

  u can be positive, se admite pt perioada limitata. am zis!

 8. thebug 17 Ianuarie 2011 la 16:52 #

  hai pe mess

 9. cristian sirb 18 Ianuarie 2011 la 19:31 #

  What? Mi-ai șters comentariul? Nu pot să cred. 🙂

 10. Carmen-Corina Gugu 18 Ianuarie 2011 la 22:25 #

  @Cristian, nu am sters nimic, l-ai scris la postul „Pauza”. Dar e ok, nici eu nu ma uit uneori cu atentie la articole, dovada comentariul de pe blogul tau.

  @Ada, nu esti „bug”, esti „pisi”, bine :)? Si imi placea de tine roza, ca verde sunt si eu.
  Voiam o scurta sesiune si in seara asta, ca o cer evenimentele, dar e ok, fa-ti chestiile tale, macar cineva sa fie creativ de pe aici, eu ma multumesc si cu o sticla de vin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: