Despre blog

M-am rebranduit. Scriu despre cărți, fiindcă nu am suficientă inteligență să le concep, dar sunt îndeajuns de sentimentală pentru a le iubi cu pasiune, una trezită după mulți ani de latență. Cum e la modă prin sfera asta virtuală, îmi declar de la început subiectivitatea. Doar că a mea e bicefală, din cauză că un fir invizibil îmi secționează mintea. Pot fi elegantă sau neșlefuită, în funcție de dispoziție, dar și de cum apreciez calitatea scriiturii.

În dialog nu am chef să intru, mă ia valul și mă îndepărtez de ținutul literelor. E liber însă la slăvit mediocritatea mea genială sau la insultat degetele care nu vor să apese tastele corecte, inclusiv cel mijlociu. Și la opinii despre cărți, desigur. Pe a mea o aflați din articol, variațiunile pe temă sunt plictisitoare. E de preferat ca descărcările de energie negativă să facă doar pielea mea tăbăcită să vibreze, nu a altor rătăciți care or mai intra pe aici.

În rest, dacă vreți logoree motivațională și dezvăluirea altor nimicuri, accesați cu încredere linkul acesta, și înarmați-vă cu răbdare. Nu de-alta, dar sunt cam nesuferită uneori, atunci când nu arunc peste victimă un val de adorabilitate, la derută. Glumesc, sunt o fată bună. Doar citesc, ce Dumnezeului, nu umblu după băieți răi prin cluburi, ci vânez scriitori feroce la bibliotecă :). Deși obișnuiam, de aceea clasicii vor fi, majoritatea, la prima îmbrățișare literară. Și cât de duioasă este ea…

O recenzentă care nu s-a futut cu Flaubert, asta trebuie să fie interesant.

Coitus interruptus: carmen_corina at yahoo punct com

Un răspuns to “Despre blog”

  1. CIA 22 februarie 2012 la 15:38 #

    Am o rugaminte.
    Cum nu am putut sa o scriu la articolul cu post negru o scriu aici…
    Imi poti da te rog titlurile de la cartile pe care le cunosti despre post negru?
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: